Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a-ti afisa continut personalizat. Tot cookie-uri foloseste si serviciul de monitorizare statistica de trafic in site, serviciu oferit de Google. De asemenea, folosim cookie-uri gestionate de Google, Facebook si DoubleClick pentru a-ti afisa mesaje publicitare pe alte site-uri, dupa ce l-ai vizitat pe al nostru.

Te rugam sa citesti politica noastra si sa iti exprimi preferintele legate de cookie-uri.

E greu să creezi un iaurt desăvârșit, dar parcă și mai greu e să îi dai un nume. Mai ales unul care să le placă tuturor :)


Stors este numele care exprimă atât procesul inovator prin care eliminăm zerul din iaurt, cât și cel prin care obținem un iaurt cu o cantitate dublă de proteine – ultrafiltrarea.


Am luat în considerare foarte multe variante de nume, iar Stors e cel care exprimă cel mai bine aceste calităti ale iaurtului, care, iată, astăzi creează o nouă categorie în piață.


CE NE MOTIVEAZĂ?

Am lucrat timp de 3 ani pentru ca Zuzu Stors să fie azi iaurtul ideal, exact așa cum ți l-ai imaginat – bogat
în proteine, dar sărac în calorii; creat printr-un proces modern, dar doar din ingrediente naturale;
cremos și dens, fără a fi gras.
Când am creat iaurtul Zuzu Stors, nu ne-am oprit până nu am obținut iaurtul desăvârșit. Uite de ce am ținut cont:

La fel ca noi, românii sunt tot mai interesați de originea locală a produselor pe care le consumă, de aceea avem grijă să folosim pentru Zuzu Stors doar cel mai bun lapte românesc.

Am remarcat nevoia de produse naturale, simple, cât mai puțin procesate, așa că am avut grijă ca Zuzu Stors să contină doar ingrediente pe care le cunoaștem cu toții.

Prin procesul unic de fabricație, am reușit să păstrăm tot ce e mai bun din lapte și să obținem o cantitate dublă de proteine față de un iaurt clasic, fără să apelăm la adaosuri artificiale.

Deoarece tot mai mulți dintre noi vrem să ne bucurăm de alimente hrănitoare și gustoase, dar să evităm caloriile în exces, am creat un iaurt cu doar 2% grăsime, cea mai mică proporție posibilă într-un iaurt natural.