Publicat la: 06-01-2017
Albalact anunță rezultatele financiare și lansează un nou iaurt
Grupul Albalact a anunțat o cifră de afaceri cu 16,94% mai mare pentru în prima jumătate a anului 2016. Astfel, în primul semetrul, grupul a realizat o cifră de afaceri netă de 242.097.913 lei, în timp ce anul trecut, pentru aceeași perioadă a raportat o cifră de afaceri netă de 207.021.262 lei. Citeste articolulPublicat la: 01-02-2017
Cine sunt finaliștii Progresiv Awards 2017
Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din piața FMCG românească, anunță finaliștii ediției din 2017, la cele 9 categorii de premii. Aceștia au fost selectați de către Consiliul de Specialiști Progresiv Awards 2017, dintr-un total de 270 de nominalizări și auto-nominalizări strânse din piață timp de două luni, începând cu data de 15 noiembrie 2016. Citeste articolulPublicat la: 10-08-2016
Afacerile Albalact fierb: profit si cifra de afaceri in crestere
Grupul Albalact, liderul industriei de lactate din Romania, a inregistrat in prima jumatate a anului o crestere de 16,9% a cifrei de afaceri, pana la 242 mil. lei (54 mil. euro). Citeste articolulPublicat la: 03-01-2017
Am testat și ne-a plăcut: Zuzu STORS
Senzațional! Am descoperit iaurtul perfect, pe care ți-l recomandăm. Fă cunostință cu Zuzu STORS, un iaurt desăvârșit. Cu ce ne-a convins Zuzu Stors? Citeste articolulPublicat la: 10-08-2016
Zuzu creează o nouă categorie de iaurturi și lansează Zuzu STORS
Zuzu STORS – abia lansat de Albalact – este iaurtul obținut printr-un proces de fabricație introdus în premieră în România, prin care iaurtul este “stors” pentru a păstra tot ce are mai bun, mai pur și mai nutritiv. Citeste articolulPublicat la: 31-10-2016
ZUZU lansează iaurtul STORS la Promenada
Află-i povestea, în perioada 31 octombrie -13 noiembrie, la Magic Board-ul de la parter (lângă scările rulante). Zuzu, brandul lider al companiei Albalact, inovează în piața de iaurt și creează o nouă categorie cu o gamă de iaurturi unice în România. Citeste articolulPublicat la: 01-08-2016
Albalact stoarce iaurtul. O inovatie ce poate deschide o noua sub-categorie
„Trasformam laptele in iaurt, apoi il stoarcem pentru a pastra tot ce are mai bun. Astfel obtinem un iaurt super cremos, hranitor si cu gust intens”. Iaurt stors? De ce nu! Rezultatul, este un iaurt alb, cremos si fin, cu doar 2% grasime ce nu contine lactoza. In plus, cantitatea de proteine este dubla fata de cea continuta de un iaurt clasic. Citeste articolulPublicat la: 17-10-2016
Doodle Magic Board a starnit imaginatia brandurilor in 2016
S-au implinit 8 luni de la lansarea Doodle Magic Board, in cadrul evenimentului Inspiration Day, in februarie 2016, iar jucausul panou interactiv marca OnScreen a fost foarte prins, trecand deja prin multe maini, starnind curiozitati si generand, cu fiecare atingere, noi tonuri de culori si zambete, peste tot pe unde s-a perindat. Citeste articolul